Fútbol Más tréning Sevillában

Hírek
admin
Sevillában a sport iránti szenvedély és a befogadás egyesült október 24-25-én a SPRING 2.0-STIR: Sport4Development as a Tool for the Inclusion of Refugees tréning során. Két nap, amelyen összejöttünk dolgozni és játszani, lengyel, szlovákiai, román és észt sportedzők, testnevelő tanárok és szakemberek, hogy elsajátítsuk a Fútbol Más módszertant.
Az újonnan kiképzett résztvevők rögtön ki is próbálhatták a tanultakat jó hangulatban és tanulva az egyesült királyságbeli Middlesbrough-ból származó fiúkkal és lányokkal, akik a Third Sector International-tól érkeztek. Köszönet az észtországi SPIN szupercsapatának is a látogatásukért és a projekthez való hozzájárulásukért.
A SPRING 2.0-STIR célja, hogy elősegítse a menekült gyermekek befogadását Európában, különös tekintettel az ukrán menekültekre. Köszönet az Európai Bizottságnak és az Erasmus+ Sport programnak, hogy támogatták ezt a projektet, amely lehetővé teszi a facilitátorok számára, hogy a labdarúgás módszertanával társadalmi-sport tevékenységeket valósítsanak meg. Bővebben 2024-ben 🌍 💚