A barti pimpimpáré játszóház története és tevékenységei

Barti pimpimpáré játszóház története és tevékenységei
Pimpimráré játszóház logó
admin

Pimpimráré játszóház logóSzervezetünk 2005-ben alakult. Fő célcsoportunk a gyermekek és az ifjúság, de felnőttekkel is dolgozunk, mivel szervezetünk egyik célja a falunk közösségi életének fejlesztése és megerősítése, és ezt a célt a legjobban a generációk közötti tanulással érhetjük el véleményünk szerint. Igyekszünk mindenkinek lehetőséget biztosítani a személyes fejlődéshez, ezért különféle workshopokat, környezetvédelmi programokat és egészséges életmódra, valamint tudatos ill. zöld életmódra sarkalló programokat szervezünk. Mindeközben figyelmet fordítunk hagyományainkra is, mivel a hagyományok megmutatják, hogy kik vagyunk.

Nemzetközi projektekben veszünk részt, mert véleményünk szerint a többi kultúra és hagyományok megismerése ugyanolyan fontos, mint megmutatni, bemutatni a sajátunkat. A fiataloknak, a falu lakosságának minél több lehetőséget igyekszünk kínálni a nem formális tanulásban való részvételre.

Együttműködünk más helyi szervezetekkel, a helyi óvodával vagy az önkormányzattal nagyobb fesztiválok, kulturális programok, rendezvények szervezésében és projektek végrehajtásában. Nagyobb rendezvényünk a regionális családi fesztivál, amelyet évek óta szervezünk.Minden évben szervezünk színházátogatást is a színház kedvelőinek. Az összes programunk nemcsak a gyermekeket és fiatalokat célozza, hanem az egész családnak szól.